TT wellness

Vodeća smo tvrtka u regiji za proizvodnju wellness opreme

Danas živimo u svijetu gdje se sve događa prebrzo, gdje se promjene dešavaju svakodnevno i gdje je sve teže pronaći oazu mira i ugode.
Naša tvrtka ima zadatak da, pod imenom vlastitog branda TT WELLNESS, izrađuje takve prostore te ih učini što ljepšim, funkcionalnijim i jednostavnim za održavanje i upravljanje.

Tvrtka nastaje 1992. godine i prvih godina bavi se opremanjem fitness centara. S godinama širimo djelatnost na prodaju solarija, sauna, masažnih kada i garderobnih ormarića.

Krajem devedesetih godina inženjerski duh osnivača tvrtke pokreće proizvodnju finskih sauna, drvenih odmorišta te stolova za masažu.

Kontinuiranim ulaganjem u razvoj danas proizvodimo kompletnu opremu za wellness&spa centre tako da smo u mogućnosti ponuditi kompletnu uslugu “ključ u ruke”.

Zajedno sa zastupstvima renomiranih kompanija iz fitness i wellness svijeta u ponudi se nalaze: saune, kupelji, specijalni tuševi, odmorišta, kneipp i ledene kupke, profesionalne masažne kade, sanitarne pregrade, vodeni kreveti te kućna i profesionalna fitness oprema.

U našem timu se trenutno nalazi 10 stalnih zaposlenika od inženjera do stolara, elektroničara i specijaliziranih montera.

Našu opremu možete pronaći u preko 300 komercijalnih I preko 400 privatnih objekata. U posljednjih 10-tak godina većina naše djelatnosti se odnosi na hotele koji zahvaljujući razvoju turističkog sektora postepeno sve više ulažu u wellness&spa centre. U suradnji s nekoliko uglednih projektnih biroa ostvarili smo nekoliko prekrasnih i poznatih wellness centara.

Ovlašteni smo distributeri:

Nakon 27 godina postojanja možemo slobodno reći da smo vodeća tvrtka za opremanje wellness centara na ovim prostorima.

Djelatnost

Pojam wellnessa upotrebljava se posljednjih godina na svjetskim tržištima kao jedan od najznačajnijih proizvoda turističke ponude te tako postaje najjačim trendom našeg vremena.

Želite li sljediti trend i postići kvalitetne rezultate mi vam nudimo konceptualno rješenje:

IZRADA KONCEPTA

Koncept vašeg idealnog wellness&spa centra izradit ćemo zajedno. Vaši zahtjevi i naše iskustvo stečeno specifičnim znanjem određuju strategiju uspjeha vašeg novog centra. Vi nam recite što želite, a mi ćemo vam pokazati kako.

INŽENJERING-TEHNIČKO PLANIRANJE

Funkcionalnost, niski operativni troškovi, jednostavno i troškovno povoljno održavanje te dug životni vijek nisu za naš tim samo parole, nego dužnost koja obavezuje. Primjena modernih tehnologija koje osiguravaju uštedu energije te dokazanih tehnika garantira besprijekorno odvijanje poslova u wellness&spa centru.

ARHITEKTURA-DIZAJN-PLANIRANJE DETALJA

Naši arhitekti i dizajneri s internacionalnim iskustvom garantiraju vam individualnost i provjerenu funkcionalnost. Dizajn, harmoničan ambijent i detalji osmišljeni s ljubavlju bit će savršeno objedinjeni. Vaš prostor opremamo kompletnim asortimanom profesionalne tehnike, opreme i profesionalnih kozmetičkih proizvoda renomiranih svjetskih kuća.

EDUKACIJA-PROFESIONALNI SUSTAV

Mudro osmišljen program osposobljavanja (teorija i praksa) i sustav treninga omogućuju da zaposlenici uvijek budu na najvišem stupnju znanja. Na taj način kreiramo stup uspjeha managementa, usluga kao konačnog proizvoda vašeg wellness&spa centra, koji će vas prezentirati na najbolji način.